Terapi og coaching med mindfulness

Kognitiv terapi

"Hvis du viser mig den tillid at komme i terapi, så lover jeg dig, til gengæld, at stille mig fuldstændigt til rådighed med alle mine kompetencer, min erfaring og mit fulde nærvær. Jeg dømmer ingen, jeg lytter og forsøger at forstå. Og jeg taler med respekt for dit udgangspunkt. I terapien vil jeg gøre mit yderste for, at du kan opnå det, du har behov for og ønsker i livet." Julie 

Gennem kognitiv terapi (CBT, herunder; meta-kognitiv terapi, CFT og ACT) får du mulighed for at finde klarhed, ressourcer og styrke til at håndtere dine udfordringer og det, der gør ondt og er svært i dit liv.

Er du fx ked af det, i sorg, deprimeret eller angst; føler du dig presset eller stresset; mangler du nærvær; har du mistet lyst eller retning; kæmper du mod vilkår i dit liv, du ikke kan eller orker at ændre; lider du under uhensigtsmæssige tanke- eller følelsesmønstre; eller står du med helt specifikke problematikker, som du er i tvivl om, hvordan du skal gå til, så kan kognitiv terapi hjælpe dig.
 

Mindfulness-baseret coaching

Mindfulness-baseret coaching handler om at facilitere forandringsprocesser og problemløsning. Om det er dine vaner, din frygt eller dit begær, der slører dit udsyn og afholder dig fra at leve og handle optimalt, så kan coaching effektivt hjælpe dig med at se din situation og dine muligheder krystalklart samt agere værdibaseret og hensigtsmæssigt.

Hvad enten du står over for konkrete problemstillinger eller med et ønske om forandring i dit privatliv eller dit arbejdsliv, så kan mindfulness coaching frigøre det nødvendige og relevante potentiale.
 

Terapi og coaching til private og virksomheder

Julie Lindholm, MINDconsult, tilbyder kognitiv terapi og mindfulness-baseret coaching i såvel privat som erhvervsmæssigt regi. Udgangspunktet er respekten for og forståelsen af det enkelte menneske og dets perspektiver, uanset om det er mennesket i virksomheden, mennesket i relationen eller mennesket i sig selv.

Se mere om Julie Lindholm.

Kontakt MINDconsult for en dialog omkring dine behov og ønsker.
 

Priser

Sessioner af ca 50 min. varighed til private:
1 session; 750,- kr. (begrænsede pladser til studerende à 450,- kr.)

Sessioner af ca 50 min. varighed til virksomheder:
1 session; 900,- kr. + moms
Flere sessioner; per tilbud.